Wil je eindelijk een baan waar je blij van word?

Je bent wel aan het zoeken, of misschien zelfs al vaker aan een nieuwe baan begonnen, maar uiteindelijk werd je er niet echt blij van.

Dan wordt het tijd voor een traject bij mij.

In mijn vijftien jaar ervaring als interim HR Manager in diverse branches en organisaties heb ik veel ontslaggesprekken gevoerd, en bleef ik vaak achter met de vraag waar mensen nu terecht zouden komen. Ook zelf heb ik drie keer een grote, nieuwe stap gezet in mijn loopbaan, waarvan ik de eerste twee later heb gezet dan goed voor mij was. Dat wil ik jou graag besparen. 🙂

Ook mijn loopbaan was ooit een kronkelpaadje…

Ik rolde van de ene functie en baan in de andere, greep wel kansen, maar er zat geen doel of plan achter.  Bleef maar hangen in werk wat ik eigenlijk allang niet meer leuk vond. Ik kreeg een kort lontje en werd steeds minder leuk voor mijn omgeving. En voor mijzelf. Toen een beloofde promotie niet doorging en duidelijk werd dat men mij liever kwijt dan rijk was, ging de knop eindelijk om. Ik zei tegen mezelf: “Nu is het klaar!”. Ik ben een parttime opleiding gaan doen, werd HR manager, en ontmoette veel leuke nieuwe mensen.

Visie

Mijn visie is dat mensen het lef moeten hebben risico’s te nemen, schepen te verbranden en kansen te pakken. Juist ook ten aanzien van werk, want daar breng je nu eenmaal veel tijd door. Ik hou van benoemen wat er is, oude pijn goed opruimen en dan snel door met vooruit kijken!

We want more! Ok, nog wat feitjes…

Als je me zou kennen dan zou je weten dat ik…

  • nogal gevoelig ben voor teveel prikkels en gefluit,
  • tegen Tony’s melkchocola met hazelnoot gewoon geen nee kan zeggen,
  • gek ben op onze kat Dropshot en paard Bacardi,
  • graag The Coroner, Midsomer Murder (ja, gouwe ouwe) of Mallorca Files kijk,
  • hou van een glas Malbec en risotto, dat ook graag zelf kook,
  • het leuk vind om te zingen, beetje jazzy, bijvoorbeeld liedjes van Tuck & Patty, maar niet het lef heb om op een podium te gaan staan. –> Gedaan op LinkedIn: https://www.linkedin.com/posts/rond-hr_loopbaanadvies-loopbaancoaching-activity-6835518722401288192-Kj0b/

Tijd voor een eerste stap? Ontvang mijn gratis e-book

 

PS Vivian is aangesloten bij de NOBCO.

NOBCO-coach