Lichtje (start)

Be the light…

Pfff.. wat zegt ze nu weer? Nou, iets minder zweverigs dan het misschien in eerste instantie lijkt, no worries.

Voor of tegen vind ik vandaag ècht even niet van belang. Feit is dat een nieuwe lockdown – en die lijkt er toch wel te gaan komen – voor veel mensen weer heftig nieuws is. Of dat nou is omdat je werkt in de horeca of de kunstsector, je favoriete hobby niet kunt beoefenen, omdat je je thuis verveelt of eenzaam voelt, of omdat je het gewoon zo enorm zat bent dat hele gedoe. Voor sommigen is een lockdown misschien wel een beetje goed nieuws, omdat je hoopt dat het de druk op je werk in de zorg een beetje verlicht, maar zie je het doorkomen van je werkdagen toch ook nog wel als heftig.

Ik kan nog wel wat hebben, merk ik: mijn werk loopt aardig door, ik mag mijn hobby’s blijven beoefenen en heb het thuis naar mijn zin. Eerlijk gezegd, ik kan ook best wel een huismus zijn.

Daarom wil ik een handreiking doen aan wie het wel even zwaar heeft. Vanaf vandaag ga ik 2 weken lang elke dag een lichtje posten, gewoon voor wie het nodig heeft. Dat kan zijn in de vorm van een mooie songtekst, gedicht, foto, etc.

Heb je er niets mee? Scroll dan gewoon door, even goeie vrienden.

Zie je het door de maatregelen of het hele gedoe somber in op je werk, mail me dan gewoon even op info@rondhr.nl  Wie weet heb ik wel een goede tip voor je waarmee je weer even verder kunt.

Let op: ik help iedereen, ongeacht wel / niet, voor / tegen. Die discussie ga ik dan ook niet met je aan, en ik wil je vragen in eventuele reacties onder deze post, hier ook vandaan te blijven. Wees lief ?

 

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder