Lichtje (15 – de laatste) – dansend het weekend in!

De afsluiter van deze lichtjes 2-weekse…

https://www.youtube.com/watch?v=_yujIIcvFpk

This light between us – Armin van Buuren & Christian Burns

Heb een heerlijk weekend!

Voor sommigen was de aankondiging op 12 november en de daarop volgende periode van nieuwe lockdown extra zwaar. Ik wilde een handreiking doen aan hen en heb elke dag een lichtje gepost, gewoon voor wie het nodig heeft. Vandaag is de laatste. Wie erdoor is geïnspireerd en het voort wil zetten, nodig ik van harte uit om dit te doen.

Heb je er niets mee? Scroll dan gewoon door.

Zie je het door de maatregelen of het hele gedoe somber in op je werk, mail me dan gewoon even op info@rondhr.nl  Wie weet heb ik wel een goede tip voor je waarmee je weer even verder kunt.

Let op: ik help iedereen, ongeacht wel / niet, voor / tegen. Die discussie ga ik dan ook niet met je aan, en ik wil je vragen in eventuele reacties onder deze post, hier ook vandaan te blijven. Wees lief ?

 

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Twijfel je steeds vaker of je langer door wilt in je huidige baan? Download mijn gratis e-book en kijk wat je kunt doen om op een positieve manier zelf de regie te nemen.

Lees verder

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder