Je hebt het wel zelf te doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Je hebt het wel zelf te doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Dat zei een paar jaar geleden trainer Janet Mulder van de school voor transitie tegen mij tijdens mijn opleiding tot Secure Base Coach. En dat is zó waar.

Je komt meestal niet waar je wilt zijn als je wacht op een ander. Dat moet je echt zelf doen. Je kunt echter wel om hulp vragen. Sterker nog, dat is vaak verstandig, want dan is de kans groter dat je komt waar je wilt zijn.

Ik ben na jaren stilstand door wat kleine blessures begin juni weer gestart met hardlopen. Dit keer onder begeleiding. Wij hebben in de buurt een hardloopvereniging en die hebben een fijn ‘RunStart’ programma. Hier heb ik geleerd over looptechniek, krachttraining naast het lopen, en een goede opbouw. Nu ga ik 14 november mijn eerste run starten, 5 km. Had ik dit niet gedaan en was ik, zoals ik vaker heb gedaan, op eigen houtje wat gaan rennen, dan zou ik nu waarschijnlijk wegens pijn in mijn knie weer zijn gestopt.

Hetzelfde geldt voor mijn bedrijf: laat het coachen maar aan mij over, maar van een business bouwen heb ik de ballen verstand. Dat begin ik nu een beetje te krijgen dankzij kick ass business coach Veronique Prins. Schrijven vind ik heerlijk om te doen, maar webteksten? Die staan nu echt, dankzij Chris Rommers.

Dus… als jij merkt dat er om je heen veel is veranderd, en je voelt dat het tijd wordt om jouw loopbaan eindelijk ook eens een boost te geven, wat doe je dan? Ik zou het wel weten: een gratis Loopbaan Pitstop aanvragen bij dè loopbaancoach voor 40+! En dat doe je door hier te klikken.

 

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder