Ik weet het even niet

Ik weet het even niet. Allerlei ideeën en gedachten, maar ze zijn alweer weg voordat ik een woord op papier heb gezet. Gebrek aan inspiratie, waardoor focus al helemaal uit mijn woordenboek verdwenen lijkt. En ik steeds meer het gevoel heb niets meer te weten en te kunnen. En weten wat ik wil al helemaal niet. Herken je dat?

Wat ik dan meestal doe is precies dat: ik ga iets doen. Een stuk wandelen, fietsen, of desnoods de was. Niet bepaald mijn hobby, maar het voorkomt wel dat ik heel hard ga proberen na te denken over iets dat ik niet weet. Door iets te gaan doen, focus ik op iets dat wel kan, er wel is, en dat brengt rust in mijn hoofd. Dan komt daar weer ruimte voor nieuwe inspiratie, en kan ik  – meestal vrolijk – weer verder.

Heb je geen idee wat je wilt in je werk, of je je werk überhaupt nog wel leuk vindt, of je nu juist wel moet blijven, of toch maar solliciteren op die functie die laatst voorbij kwam? Kortom, je weet het even niet?

Wil je dan iets te doen hebben? Download mijn gratis e-book. Brengt zeker nieuwe inspiratie. 😉

 

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder