Het is weekeeeeend!

Hoe ga jij het weekend in? Yes, eerst nog die gezellige (online) vrijdagmiddagborrel & dan een heerlijk weekend in? Of: dank God / Godin /  het universum / in te vullen naar keuze, het is vrijdag, dan ben ik even verlost van die ellende…?

Ok, dat hangt misschien deels af van je mindset: wanneer je naar de foto kijkt, zie je dan eerder de wolken in de verte of de bloemen vooraan?

Maar zelfs als je een positivo optima forma bent, kan het goed zijn dat dit het zoveelste weekend is waar je naar uitkeek en je blij bent dat je even niet hoeft te werken. Iedereen heeft wel eens zo’n periode en dat is op zich geen reden om meteen weg te hollen naar een andere werkgever. Maar als het te lang en te vaak is…

Een goede manier om eens na te gaan hoe je in je werk staat, is terug te kijken naar hoe jij de laatste maanden hebt gepraat over je werk, tegen vrienden of familie. Vertel je nog wel eens leuke dingen, of ben je vooral aan het mopperen, omdat er niet zoveel leuks meer te vertellen valt? En klopt het wat je vertelt, wanneer je de feiten nagaat? Wat doet het met je, wanneer je er zo bewust bij stilstaat? Food for thought…

Wil je hierop doorgaan? Download dan mijn gratis e-book. Hierin vind je nog meer vragen om te checken hoe je ervoor staat in je werk en 3 manieren om aan de slag te gaan met veranderingen in je loopbaan.

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder