Week van de loopbaancoach…

Het is de week 37-2021. De week van de loopbaancoach, heb ik mij laten vertellen. Mijn eerste gedachte: wat een nonsense! En soms is de eerste gedachte de beste.

Persoonlijk heb ik er geen enkele behoefte aan om het in het zonnetje te worden gezet, enkel en alleen omdat mijn vak loopbaancoach is. Mijn voldoening haal ik uit het feit dat mijn cliënten over het algemeen aangeven veel aan mijn begeleiding te hebben gehad. Daar word ik nou blij van! En dat kan in elke week van het jaar. Nou ja, behalve tijdens mijn vakantie, dan geniet ik gewoon na van eerder afgeronde trajecten.

Dus… ongeacht het weeknummer: hoe is het met jou? 

Wil jij checken hoe je ervoor staat in je werk? Vraag het gratis e-book aan. Dat mag op elk moment 😉 

https://rondhr.nl/gratis-e-book/

 

Meer hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder