Vertel eens…

Zet je (ex-)partner elke paar jaar wèl een mooie carrièrestap, zijn de kinderen inmiddels allang tieners met een leuk eigen leven, en heb jij dat al die jaren gefaciliteerd? Naast je (parttime) baan gezorgd dat de was, het schoonmaakwerk en de boodschappen waren gedaan,  het eten klaar stond en er werd geholpen met het huiswerk? Nu is alles veranderd, behalve jouw baan. Die is nog dezelfde als vijf of tien jaar geleden. Met dezelfde inhoud. Dezelfde herhalende werkzaamheden. Hetzelfde salaris.

Heb jij veel meer in je dan je tot nu hebt (kunnen) laten zien in je werk, en merk je steeds vaker:

 • een afgestompt gevoel als je weer naar je huidige werk gaat;
 • een lichte jaloezie wanneer je de enthousiaste verhalen van je omgeving hoort over de ontwikkelingen in hun werk of studie;
 • een al dan niet onderdrukte zucht wanneer je weer ongeveer hetzelfde salaris op je bankrekening gestort ziet als pakweg zes jaar geleden;
 • verdriet dat je overvalt wanneer je terugdenkt aan je dromen van vroeger…

…merk je dus aan alles dat het de hoogste tijd wordt om jezelf eens te laten faciliteren in jouw groei?

Maar dat kan ik toch zelf wel?

Natuurlijk, als je je hele gezin en misschien nog wel andere mensen in je omgeving altijd hebt geholpen, klaar stond met een luisterend oor en goed advies wist te geven over hun volgende stap, waarom zou je dat dan niet voor jezelf kunnen doen?

Dan heb ik een vraag: waarom doe je dat dan niet? Wat maakt dat je – als je eerlijk bent – al langere tijd rondloopt met het idee om nieuwe stappen te zetten in je werk, maar het toch niet doet? Welke excuses (lees: smoesjes) heb je hiervoor en zorgen ervoor dat je toch nog steeds op dezelfde plek zit?

Ja, ik wil!

 • Mezelf verder ontwikkelen in mijn werk;
 • Weer ècht met plezier naar mijn werk gaan;
 • Weer trots zijn op mezelf;
 • Als het even kan meer verdienen dan ik nu doe.

Dat kan!

In het Loopbaantraject 2.0 help ik jou aan een strak plan waarmee jij alle ingrediënten hebt om dè baan te vinden waarin je:

 • Je ei kwijt kunt;
 • Jezelf kunt ontwikkelen;
 • Blij en vrolijk verhalen over je werk kunt delen met familie en vrienden;
 • Trots kunt zijn op jezelf;
 • Meer kunt gaan verdienen.

Maar…het is niet een beetje gezellig koffie drinken: we gaan aan de slag met jouw leven tot nu toe, waarom heb je bepaalde keuzes (niet) gemaakt, waar zit van nature jouw kracht, waar wordt je blij van, wat zorgt ervoor dat je zaken die je zegt wel te willen toch niet doet – en hoe verander je dat irritante gedrag, hoe ziet jouw omgeving jou eigenlijk en wat kun je met die input, waar werk je als jij alles voor het zeggen hebt, en zo graven we in meerdere sessies naar wat jou drijft en welk werk ècht bij je past. Van daaruit formuleren we jouw persoonlijke plan van aanpak, waarmee je serieuze stappen kunt zetten.

Wat zeggen eerdere deelnemers?

“Jouw coaching is goud waard en ik had me geen beter coach kunnen wensen. Met het hart op de juiste plaats, vakkundig, recht door zee bied je de houvast die ik nodig heb om zelf verder te kunnen. Hoe fijn is dat!” – Tina, Voorburg –

“Je hebt me de schop onder de kont gegeven die ik nodig had om die stap eindelijk te zetten. Nu heb ik weer een hele fijne baan!” – Hester, Gouda –

“Door jouw coaching laat ik me in mijn nieuwe baan niet meer van de wijs brengen door mijn eigen perfectionisme, en geef ik mezelf en anderen de ruimte om fouten te maken en dus te groeien” – Erwin, Rotterdam –

Kortom: Loopbaan 2.0 is dè manier om eindelijk een serieuze stap in je loopbaan te zetten.

Wat kost dat?

Dit zeer effectieve loopbaantraject kost EUR 989,= exclusief 21% BTW.

Dat is EUR 1197,= inclusief 21 % BTW. Betalen in 3 termijnen van elk EUR 425,= inclusief BTW mag ook.

Ja, dat is een flink bedrag. Of… eigenlijk maar een kleine investering in jezelf en de rest van je werkzame leven. Daarmee samenhangend in je plezier, energie, relaties en zelfs je gezondheid.

Dus… je kunt nu twee dingen doen

Optie 1: doen wat je tot nu toe hebt geprobeerd.

Maar je weet wat ze zeggen: je krijgt geen andere resultaten door hetzelfde te blijven doen.

Natuurlijk zijn er fijne kanten aan je huidige baan, de saaie routine van steeds hetzelfde werk kan heel prettig zijn. En het levert nog steeds hetzelfde salaris zonder groeiverwachting op, dat is ook een vorm van zekerheid. Of je zou nog eens op Indeed kunnen kijken, om te zien of daar misschien een baan op staat die misschien ook wel leuk is.

Maar hoe lang wil jij nog:

 • Geen voldoening meer halen uit je werk en daar steeds een beetje chagrijniger van worden?
 • Minder verdienen dan je waard bent en daarmee financieel afhankelijk blijven van je (ex-) partner?
 • Zelf een beetje rondkijken naar andere banen en de twijfel blijven voelen of dit het wel is?

Want zelfs al zet je dan eindelijk een stap, is dit dan wel de juiste?

 Optie 2: we bellen en bekijken of het Loopbaantraject 2.0 iets voor je is.

Dat kost je niks, behalve een beetje tijd.

Er zijn twee manieren om mij te bereiken:

 1. Mail mij op Vivian@RondHR.nl en ik stuur je dan een mail voor de belafspraak.
 2. Meteen doorpakken? Bel direct: 06-30465167.

 

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat mensen die aan het eind van hun leven terugkijken, het meest spijt hebben van dingen die ze uiteindelijk niet hebben gedaan?