Lichtje (11)

Het is weer maandag. Heb je een fijn weekend gehad, ondanks de berichten over geweld in onze steden? Heb je zin in je nieuwe werkweek, of zie je er juist tegenop? 

Start de ochtend eens met een momentje extra rust, voordat je de nieuwe werkweek binnenrent en/of het laatste nieuws leest/kijkt. Nog 1 koffie of thee zonder prikkels van buitenaf, behalve misschien met een heerlijk startup muziekje: https://www.youtube.com/watch?v=hWUOA0kEvR8

Merk je hoe anders dit je dag kleurt?

 

Voor sommigen is deze periode van nieuwe lockdown extra zwaar. Daarom wil ik een handreiking doen aan hen en post ik elke dag een lichtje, gewoon voor wie het nodig heeft.

Heb je er niets mee? Scroll dan gewoon door.

Zie je het door de maatregelen of het hele gedoe somber in op je werk, mail me dan gewoon even op info@rondhr.nl  Wie weet heb ik wel een goede tip voor je waarmee je weer even verder kunt.

Let op: ik help iedereen, ongeacht wel / niet, voor / tegen. Die discussie ga ik dan ook niet met je aan, en ik wil je vragen in eventuele reacties onder deze post, hier ook vandaan te blijven. Wees lief 😊

 

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Twijfel je steeds vaker of je langer door wilt in je huidige baan? Download mijn gratis e-book en kijk wat je kunt doen om op een positieve manier zelf de regie te nemen.

Lees verder

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder