Iets nieuws proberen…

Iets nieuws proberen, dat is goed voor je ontwikkeling. Je doet ‘buiten’ nieuwe ervaring op, en reflecteert daarna, alleen of met vrienden, collega’s, je coach, hoe het ging en wat je ervan hebt geleerd. Soms betekent het ook een drempel over gaan, wat best spannend kan zijn. Toch doen, want je gaat er meestal niet dood van en je leert altijd wat. Dat mag ik je nu even zo stoer zeggen, want ik heb vandaag zelf iets heel nieuws gedaan: mijn eerste podcast live gezet! Nee, hij is niet perfect, er staat zelfs geen muziekje onder. Maar hij is er, en hij staat live. Nieuwsgierig?

 

Hulp nodig? Ik help je graag! Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Ga je al een tijdje niet meer fluitend naar je werk? Plan dan een gratis Loopbaan Pitstop-gesprek bij me in.

Lees verder

Eindelijk tijd voor een stap in jouw loopbaan? Ga voor Loopbaan 2.0!

Lees verder

Het was niet jouw keuze, maar het is een feit: je bent (weer) je baan kwijt. Wat nu? Ik help je snel weer Terug in het Zadel!

Lees verder